Post by santnateblonghyd on Feb 5, 2022 4:36:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Jó játék szépével viszont azt, hogy hamar el és fél órás várakozással tudsz újra játszani.Nagyon nehéz tovább jutni egy pályán.Ezen lehetne grafikonokkal változtatni
nagy a játék kódját keverték össze
Szuper jó játék
Nagy frusztráló játék teszi az agyat dolgozni. Másként illeszkedik, mint a többi játékhoz. A Samsung tollamat is tudom vele használni😁😁😁😁
FIGYELMEZTETÉS Nagyon okos csalás a pénzéért......
Nem tudom elinditani a játékot 😥
Imádom ezt a játékot!...egy dolog keseríti meg az igazi élvezetet.....NEM MAGYAR nyelvű!!!
Ha jó párosítási játékot akarok játszani, üdítős üdítőt játszanék. Nevetséges, hogy olyasmibe rejted a játéktípusodat, amit az emberek igazán akarnak. Hol vannak a minijátékok???!!!! Csalódott. Azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy letöltsék a minijátékokhoz. NE TELEPÍTSE. Ez egy csapda
Egy évig játszottam ezzel a játékkal, és ez a játék nagyon érdekes és szórakoztató. Nagyon élvezem ezt a játékot, mert a halak beszélnek hozzám, és biztatnak a szintek legyőzésére. Összességében jó játék, tetszik..
Szeretet vele. ját ani
Akad a játék, egyre rosszabb!!💩💩💩💩
jo jatek
Szia, tudom, hogy üzlet vagy. Sok pénzt költök erre a játékra. Észrevettem, hogy minden egyes játékban kevesebb lépés van, és az aranypassz minden alkalommal kevésbé ösztönzi a vásárlást. Tudom, hogy a világ minden tájáról több játékos is panaszkodott Önnek. Remélve, hogy meghallgatsz. Ha semmi nem változik, nem fizető játékos leszek. Játszottam egy másik Royal Match játékkal. Többet kap a vásárlásért. Köszönjük, hogy szórakoztató volt, de tényleg hallgatnia kell a hűséges játékosaira. Soha nem válaszolsz.
jo kiss játék
Planet Arkais Menara Bertahan Strategi sboz
A játék jó, de a betöltési idő olyan lassú, hogy pazarolja a bónusz időt. Ha van egy órád, annak csak a felét játszhatod!
Ez a játék korábban szórakoztató volt, de most 30 vagy 40 mozdulat helyett csak 15 mozdulatot adnak a határ megtisztításához. Ezenkívül ez egy szuper kemény játék, szinte minden más játék. Nagyon elbátortalanító.
Uncsi
Le fagy...eddig semmi baj nem volt de most csak úgy tudok tovább menni ha ki lépek minden pálya után! Jó lenne ha helyre hoznák..
Szeretem ezt a játékot. Az egyetlen problémám az, hogy napokig 1 szinten maradsz.
A(z) Fishdom játék letöltése Androidra. com.playrix.fishdomdd.gplay. ... Fishdom. Cover art of «Fishdom».0 az Android rendszeren. Playrix Games.
Éwá április április át qll április át Fx Adás-vétel az PFTWh
Imádok játszani ezzel a játékkal, de kezdettől fogva úgy tűnik, hogy nincsenek könnyű játékok, csak nehéznek vagy rendkívül nehéznek tűnik, és a következő játékhoz való eljutáshoz pénzt kell költenie, hogy a következő szintre jusson. mini játékok
Fishdom معمایی isu
Valamiert most nem mukodik
Nagyszerű játék. Nincsenek hirdetések. Néha elég kihívást jelent. 👍
Hát nem olyan amien a videókban
Fishdom Réflexion dit
Próbálj wifi segítségével kapcsolódni a játék szervereihez. Ha nem sikerül, próbálkozz a mobilhálózatot használva. Keresd meg a wifi vagy
Fishdom Hjernetrim onc
Sajnos én sem kaptam meg a kocsis játék nyereményét(első hely).
Régen szórakoztató volt ez a játék. Rengeteg pénzt költöttem szezonbérletekre, boosterekre és gyémántokra. Van néhány szint, amely nem ad elég lépést a győzelemhez és a továbblépéshez. Belefáradtam abból, hogy napokat egy szinten töltök, és egyre több pénzt költök a továbblépésre. Túl vagyok rajta.
Rendben!
Reklámban másik játékot mutattak be
Fishdom. Videó. Ez a játék többé már nem működik . Próbáld ki az egyik nagyszerű játékot. Candy Pets Jewels Blitz 4 Super Drive Ahead Sand Sort Puzzle.
Frissítés.. nagyon bosszús. Azt tanácsolom, hogy ne kezdje el ezzel az alkalmazással. Túl az én kemény szintjeim. Ha nem fizetek valamiért, nem tudok új szintet lépni. Egyáltalán nem boldog. A költségek bármiért felháborítóak. Lehet, hogy veszek valamit, ha olcsóbbak lennének... Túl sok a felugró ablak. Miután felhasználtam az 5 életemet, túl sok életem van még több élethez. Látom, hol fizetnének az emberek azért, hogy több életet/tárgyat szerezzenek, de nem éri meg az általuk felszámított árat. Ez őrület!
Imádom!!😀😀😀😀❤
Nem működik napok óta !!!!Semmire nem reagál,valamit kezdeni kellene vele !!!!!!
Az oxn folyamatosan elakad a lvl 4-nél. Már kitakarítottam a színpadot, de a játéknak nem lesz vége! Nincs mit tenni, mint kilépni az lvl-ből.
wonderland pályát teljesítettem megvan a 3 csillag és nem engedi nem oldja fel a következő akváriumot. Amúgy a játék jó
Fishdom પઝલ miun
Túl gyakran kell frissíteni...és kicsalnak a gyöngyökből...a játék végén, körülbelül 12 mezővel, lehetőségem van még 5 lépést vásárolni. Ekkor megjelenik a gyöngy mennyisége, amit elveszítek, ha kilépek a játékból....a szám 100 gyöngy ×2. 100 gyöngyöt kapok, miután több gyémántra költöttem a pénzt. Ez nem fair.
Nem értem,hogy miért nem az a játék van,amit reklámoznak!!
Befejeztem a szintet, a képernyő azt mondja, hogy tiszta, és a játék nem regisztrálja, hogy ezt tettem... csak ül és mond, hogy itt van egy lépés, amit megtehetsz.Az egész életemet elvesztegetve, amikor még csak a NEGYEDIK szint, 20 perce kaptam meg ezt, és 1 telefonhívást vettem fel az indulás óta 😒 ez nevetséges ez negatív 3 csillag lenne, ha tehetném, mert élvezetes volt, amikor először elkezdtem.
Az app csak az App Store-ban érhető el iPhone és iPad készülékekhez. Fishdom 4+.
egyszerű, kedves kikapcsolódást ad
Letöltés játék az Android Fishdom 2 teljes verzió. Ingyenes letöltés Királyi jég nyomornegyedek. Letölthető dalok Basta gyűjtemény ingyen.
Játszott néhány évig, sok vásárlással, hogy magas szintre lépjen. Amikor új telefonra váltottam, a játék visszaállítása és az ügyfélszolgálat nem segített. Elküldtem nekik a fiókommal kapcsolatos információkat, amelyek segítettek azonosítani a fiókomat és a korábbi játékmenetemet. De nem nyújtottak segítséget a korábbi játékmenetem folytatásához. Nagyon kiábrándító!
Fishdom Câu đố vfxt
Háromszor átmentem a 4-es szinten, és mindig lefagy, mintha nem lenne kész (a sárga négyzetek eltávolítva), mégis a pipa jelzi a szükséges négyzetek számát. Izgatott voltam, hogy lesz egy meccsjáték beágyazott minijátékokkal a változatosság kedvéért, de ha folyamatosan újrajátsz egy szintet, miután legyőzted azt, akkor egy jelentős kódolási problémát kell megoldanod, mielőtt újra megfontolnám.