Post by issigkomiro on Feb 4, 2022 4:20:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
بازی هوشمند اما حداقل آب و هوا را بهبود می بخشد ... الگوهای آب و هوای واقعی داشته باشید
اما نمیتوانم آب را بارگیری کنم، بارگیری نیست، توضیحی را نشان میدهد لطفاً آن را حل کنید
من برای اولین بار یک Farming Sim FS 16 بازی می کنم و باید بگویم این بهترین بازی است که بازی کرده ام. گرافیک و سناریو و ساختمان ها و ردیاب ها و غیره بسیار واقعی به نظر می رسد. یک چیز وجود دارد که بسیار بد است سکه هایی که باید بخرید، بد است! شما مردم باید برنامه ای بسازید که واقعاً بد است. این بازی فوق العاده است من آن را بارها و بارها در foon خود بازی می کنم و سپس، آن را روی رایانه شخصی خود و CIONS که باید بخرید امتحان می کنم ... نه. لطفا آن را بردارید. هیچ بازی کشاورزی بهتری وجود ندارد. لطفا آن را درجه بندی کنید
😠😠😠😱😱😱😱😱😱😱😱
خیلی عالیه
اصلا بازی خوبی نیس حجم نت رو دور ریختین اگه نصب کنین یه ستاره هم زیاده
اساساً آنها نمی گویند که چه باید بکنند، صرفاً بدترین زمان را هدر می دهند.
هیچ نشانی از اینکه کدام مکان چیست...و نقشه بسیار گیج شده است، حتی بدون امکان بزرگنمایی در کجای ما.
پول بی نهایت است ?
بازی خوبیه ولی جای پیشرفت داره مثل پیاده شدن کارکتر از ماشین و اضافه شدن اسب به بازی برای گردش در زمین و بزرگ تر شدن مپ و فروش محصولات در بازارهای بیشتر
با مزارع و تجهیزاتم خیلی فاصله گرفتم. سپس برای استراحت بیرون می روم. وقتی سعی کردم به بازی برگردم. کار نمی کند، روی یک صفحه سفید با کلمات شروع می شود اما هرگز راه اندازی نمی شود. فقط باعث خرابی و مشکلات بیشتر می شود. علاوه بر این، به نظر می رسد برنامه ای است که فقط می خواهد تبلیغات را اجرا کند. بنابراین توسعهدهنده درآمدهای پولی از اضافهها دارد. در یک برنامه ناتمام
بازی خوبی هستش ولی نمیشه زمین هارو بفروشیم
خیلی خوبه این بازی
خیلی بازی خوبیه ممنون از سازنده این بازی عالی واقعا ممنون
هیچ تبلیغی را به شما تحمیل نمی کند. بازی واقعا سرگرم کننده و اعتیاد آور است. وقتی علف را می برید و آن را به علوفه تبدیل می کنید، باید یک ماشین چمن زنی، یک تدر، یک چیز برای تبدیل آن به علوفه و یک کامیون برای برداشتن علوفه های یونجه تهیه کنید. به روز رسانی های زیادی وجود دارد که می توانید در ابزار خود انجام دهید تا هرگز خسته نشوید. اگر مشکل دارید از راهنما استفاده کنید یا اگر می توانید آن را در YouTube جستجو کنید.
بازی بسیار خوبی است، اما این برنامه قابلیت ورود به سیستم را ندارد اگر برنامه را حذف کنیم، تمام اطلاعاتی که بازی کرده ایم پاک می شود، لطفا ویژگی ورود به سیستم را اضافه کنید.
متأسفانه کمکهای هوش مصنوعی برای هر چیزی که مربوط به چمنزار باشد بیفایده هستند. آنها همیشه روی نرده ها گیر می کنند و بنابراین کار را انجام نمی دهند.
امامان
دوستان این بهرین بتزی کشاورزی است که من تاحالا بازی کردم حتما نصب کنی🤗🤗
سلام عالی هست اما باید دسترسی هاش رو کمتر کنن به مکان های تقریبی خواندن کل حافظه نوشتن روی حافظه و کنترل کوچک دستگاه اینهارو تویی درباره این بازی نوشته بشید بیاید پایین کلید اخر
درخشان! لطفاً تراکتورها و دروگرهای به روز بیشتری را اضافه کنید. لطفا اسب ها را اضافه کنید. لطفا جان دیر را اضافه کنید.
خوب 😚😚😚🌹❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤
کیرم تو دهنتون
هیچ راهی برای سفارشی کردن وسایل نقلیه و تعداد زیادی وسایل نقلیه وجود ندارد، لطفاً موارد بیشتری را اضافه کنید
زمانی که یاد می گیرید چگونه کشاورزی کنید، سرگرم کننده است. من کشاورز نیستم اما الان هستم خیلی سرگرم کننده به جز حیوانات. کمبود حیوانات به دام بیشتری نیاز دارد
من در مقایسه با FS 14 آن را دوست ندارم، FS 14 از این FS 16 بهتر است
ک سی
ماشین نان وزمینت که بیشتر میشه آدم نمیتونه به همش برسه باید کمباین خودش بره کارشوبکنه کار کنه
عالیی
بازی خوب است، اما برای کشت و برداشت آن زمان زیادی نیاز است
بازی عالی هست جای مادر بزرگم خالی 😭😭😭😭😭چرا از دنیا رفتی آخه چرا ولش کن کجا بودیم آها عالی هست و خیلی کیفتش بالاس بالا 👌👌👌بگیر لطفا حال بیا داغ داری
واقا بازی بدی هیچی نمیتونست خرید فقط تراکتور میشد یک ستاره هم زیاده
اگر به کشاورزی می خوردید بازی خوبی است اما من واقعاً به روز رسانی جدید را دوست دارم
Farming Simulator 16برای همه کسانی که حوصله زندگی شهری را ندارند و واقعاً می خواهند به زندگی واقعی در حومه شهر نگاه کنند جذاب خواهد بود و این بازی همچنین
دانلود و خریداری شده است، اما وقتی باز می شود نمی توانم از آن استفاده کنم، من می توانم هر کاری را روی صفحه انجام دهم به جز بزرگنمایی و کوچکنمایی.
بازی خوبی است، اما نیاز به به روز رسانی دارد، نیاز به کاشت بزرگتر و تجهیزات بهتر برای ارتقا دارد