Post by issigkomiro on Feb 4, 2022 4:05:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra stahujte
Myslím, že nejlepší byly čtyři epizody, tohle je nejhorší ze všech Anger of Stick
Tato hra je moje oblíbená! Doufám, že budete pokračovat ve vytváření dalších stickmanových bojových her. Ale více by se mi líbila hra, kdybyste přidali více zbraní na blízko, protože ty zbraně na blízko opravdu rád používám. Každopádně je to ta nejlepší hra, jakou jsem kdy v životě hrál! Také, prosím, přidejte HODNĚ dalších zbraní. Doporučuji přidat pálky, meče, RPG, C4 a biče. Ale můžete přidat i další věci. Přidejte také další herní režimy, jako je multiplayer, co-op a versus. Přidejte také další komba. Přidejte tyto věci, prosím! Díky 😉
Hry pro PC "VIKINGS" – Heureka.cz
Dobrá hra. Ovládání je v pohodě. Peníze a drahokamy se nevydělávají těžko. Zajímavé je, že někomu můžete useknout či ustřelit třeba nohu. Bohužel se mi to občas seká. Také se mi nezdá, že při používání robota při skákání spotřebovávám munici.
Reklamy nefungují pokaždé, když dokončím úroveň, hra se přilepí na ztracenou obrazovku a musím ji opustit a znovu ji otevřít a reklamy nefungují a ceny jsou další
Pokud to uděláte pro více hráčů bez chatu a chcete-li hrát s ostatními, musíme zadat kódy, budu hodnotit 5 hvězdičkami
Mám z této hry velmi dobrou zkušenost a je pěkná. Tato hra by měla udělat velkou aktualizaci, protože je velmi stará a často se nudím, tak prosím přineste aktualizaci....tak bude hra zajímavější. Ale neříkám, že hra není zajímavá, je to velmi dobrá hra, ale často se nudím, protože tuto hru hraji před dvěma (2) až třemi (3) lety. Ale jednu věc musím říct, že grafika, vybavení a hratelnost hry jsou úžasné, protože porovnává její prostor (zabírá místo). Sbohem.
Dostal jsem se na to závislý I V roce 2013 jsem se nevzdal tabletu, když byla řada na mé sestře a moje první hra se stickmanem byla nejvyšším stickmanovým duelantem a byla tak nerealistická, ale když jsem zjistil, že tato hra byla dostatečně realistická v boji.
Anger of stick 5 : zombie APK 1.1.67 App ke stažení pro Android ...
Hra byla aktualizována a nyní lze získat ducha, aby mu pomáhal, ale duch nemůže skákat z budov. Hra je mnohem obtížnější a rozbití beden trvá věčnost
Toto je nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, ale problém je v tom, že pokud se objeví reklamy, hra nefunguje, můžete to opravit
Miluju hru Líbí se mi bojová taktika, kterou používal. Určitě uděláte více podobných her
Trash game.Otevřu svůj hněv stickmana 5 a všechny uzamčené režimy a všechny úrovně a teď nemůžu hrát hněv stickmana 5. hra plsss oprava chyby
Ach můj bože, tato hra je úžasná jako ropuchy v této hře bojujete jako divoký, jako byste měli zombie skutečné lidi a podobné věci, ne skutečné skutečné lidi, ale chápete mě, nechápejte mě špatně, když říkám, že tato hra bude mnohem těžší čím více a více ji hrajete, ale tato hra je úžasná, je to jediný způsob, jak tato hra pět hvězdiček, protože kvalita je prostě úžasná, bojové schopnosti a všechno, ale opravdu bych si přál, aby existovaly rychlejší způsoby, jak získat diamanty a tak, ale kromě této hry je úžasný❤❤
CHTĚL JSEM JEN PŘEJÍT DO SUPER REŽIMU, KTERÝ BRZY PŘICHÁZÍ, ale docela dobrá hra. Také si chci být jistý, že režim přidáte již brzy, protože jsem tak opuštěný! Pokud nepřijde, myslím, že přijde prosincový čas, nelži, že režim přijde brzy ok? Chci, abyste se zabývali vytvořením finálního bosse v této hře, podařilo se vám to? No mkae to pro všechny.
Toto je velmi dobrá hra s stickmanem, je to jako hrát v akčním filmu. Líbí se mi to 🙂 Je to trochu závadné, ale stále je to skvělé, dávám jí pět hvězdiček👍👍
Ujde to ale je to o ničem rád bych dal víc ale nemůžu
Tato hra se mi líbila až do nové aktualizace Hrál jsem tuto hru až rok, nedávno jsem hru otevřel, viděl jsem přihlásit se na google Přihlásil jsem se a ztratil veškerou tvrdou práci ve hře hra začala od první úrovně I zkusil jsem se odhlásit, ale nefungovalo to, zkuste to prosím opravit
Kravina
grafika by měla vypadat jako moderní ver. a měl by tam být režim pro více hráčů, ale koneckonců je to v pořádku, je to jen doporučení a pro ty, kteří přemýšlí, jestli by si to měli stáhnout, možná by měli zvláště, pokud milují akční hry
Hraji tuto hru 1 a půl roku, pak jsem ji smazal a teď, když ji chci hrát znovu, nepamatuje si můj účet, takže jsem ztratil vše, co jsem měl, a všechny zbraně na první stránky a dokončil jsem asi 30 úrovní, které si nepamatuji
Člověk, programátorské úsilí vložené do této hry je hrozné! Ze začátku byla hra tak dobrá, hrál jsem a bavil jsem se, ale poté, po 3 dnech hraní, hra přestala fungovat bez důvodu a ztratil jsem vše, na čem jsem pracoval....programování mělo být lepší ....
Má vážnou chybu. Životy této postavy pravidelně mizí, i když jsem nezemřel. Jinak je to dobrá hra, jen když jí přidáte příběh, bude dokonalá.
Dobrý
o můj gah je to úžasné, když víte, jak to hrát mmmm komba mmmmm styly mmmmmmmmm hra je stejně jako rychlé neskutečné boje komunity hyun's dojo, které vám nabízí pouze tato hra, a JEDNOU V BUDOUCNOSTI UDĚLÁTE SPOUSTU A SPOUSTU AKTUALIZACÍ BUĎTE JEDNOU Z HER, KTERÉ BUDE HRÁT POPULÁRNÍ LIDÉ
Hraju tuto hru vůbec 4 roky, je to opravdu dobrá hra aktualizace jsou tak dobré, děkuji za vytvoření této hry ✌️👌
Objevte nejlepší bezplatné hry Stickman pro Android. ... La zombie téma Má také místo v tomto typu hry s Anger of stick 5: zombie.
Hezký moc se mi to libi
Dobře! Je to pěkná hra, ale jednou jsem ji hrál a začala se načítat až teď, stále čekám.. Odinstaluji ji
To je ještě dobrý
Velmi dobrá hra, ale prosím meke npc je agresivnější díky
hra byla dobrá, hrál jsem ji od roku 2016 nebo 2018 někde kolem toho... teď jsem ji hrál znovu a hra byla skvělá, ale je tu jeden problém, jakmile ukončím aplikaci, úrovně atd. se resetují